Fotograf Botez in Galati

Ne uitam cu drag la cele 2-3 fotografii alb-negru ingalbenite de vreme in care am fost surprinsi cand eram copii. Am vrea sa fie mai multe, sa vedem cum am facut primii pasi, cum am mers de-a busilea, cum aratau primii dintisori. Dar demult nu se putea asa ceva. Erau putini fotografi si destul de scumpi pentru acele vremuri.

De aceea va recomand, de cate ori aveti ocazia, sa faceti macar cateva poze profesionale copilului dumneavoastra, in cadrul unei sedite foto. Preferabil in mediul cunoscut deja  copilului. Din doua motive: unii copii devin agitati si nelinistiti in alt loc si pentru a surprinde locul unde a crescut, patutul, jucariile preferate.

Si ce este mai frumos decat instantaneele? O fotografie care surprinde bucuria, mirarea si inocenta unui copil.

Fotolux Galati – fotografii botez

Fotografie profesionala de botez Galati, poze botez, filmari botez Galati, foto botez Galati, albume botez, fotograf profesionist botez, fotograf botez galati, botez galati 2016

Viziteaza galeria “Piu de Om” pentru a vedea portofoliul nostru

Copyright © 2012-2019 www.photolux.ro - fotograf profesionist Galati // Pagina realizata de www.paginiwww.ro - servicii de web design si web hosting in Braila si Galati.
Sus