Fotolux Galati – fotografii profesioniste

Fotolux Galati – fotografii profesioniste

Totul a inceput in 2000. Din pasiune. Prezentandu-ma, ma numesc Viorel Purice si am inceput sa fotografiez de la 16 ani. Pe film pe atunci si alaturi de oameni cu experienta de peste 20 ani in fotografie. Din anul 2000 fotografiez toate genurile de evenimente, de la nunta si botez la produs si moda.

Acum serviciile foto-video sunt facute cu aparatura de ultima generatie, totul pentru o calitate maxima a produsului finit. Fotografiile sunt retuşate cu gust, in general cât mai natural, pentru a reflecta realitatea cum o văd eu în acel moment.

Va putem oferi pachete complete de fotografiere si filmare sau in functie de cerintele clientului, doar cameraman sau fotograf. Ne deplasam in orice locatie din tara si din afara ei.

Cauti fotograf nunta Galati ? Ai ajuns unde trebuie… Oferim servicii foto pentru nunti in Galati si Braila - Fotografi nunti evenimente speciale / Foto Galati BrailaFilmari Galati / Video Galati / Trash the dress Galati / Albume foto HD Galati / Albume foto botez Galati

FotoLux photography Galati este solutia !

 

Copyright © 2012-2019 www.photolux.ro - fotograf profesionist Galati // Pagina realizata de www.paginiwww.ro - servicii de web design si web hosting in Braila si Galati.
Sus