Fotografii in ziua nuntii

Este o zi care poate fi un vis frumos transformat intr-o realitate palpabila sau, din pacate, un adevarat cosmar. Reusita acestei zile depinde de voi si de cei pe care ii angajati pentru a va oferi serviciile de care aveti nevoie, de la catering si decoratiuni pana la fotografi si cameramani.

Dupa multi ani de la nunta singurele amintiri se vor cristaliza si concretiza sub forma albumului cu fotografii si filmului de la nunta, pe care le veti arata copiilor si nepotilor.

Va vom insoti, in functie de preferintele dumneavoastra, de dimineata de la pregatiri, la coafor, la cununia civila, la biserica si pana la sfarsitul petrecerii dedicate nuntii dumneavoastra, a doua zi dimineata. Vom captura fiecare moment important, interesant sau amuzant din nunta dumneavoastra astfel incat, atunci cand veti primi CD-urile/DVD-urile si albumele foto, sa aveti o imagine exhaustiva asupra acestui frumos eveniment.

Te asteptam sa ne contactezi pentru nunta ta !

Nu uita pentru o nunta reusita cu fotografii profesionale Nunti Galati + Filmari si videoclipuri full HD Galati solutia este Fotolux Galati (www.photolux.ro)

Copyright © 2012-2019 www.photolux.ro - fotograf profesionist Galati // Pagina realizata de www.paginiwww.ro - servicii de web design si web hosting in Braila si Galati.
Sus