Cum sa ai fotografii si filmari pentru nunta perfecta?

Majoritatea cuplurilor ce urmeaza sa se casatoreasca prefera sa aiba atat un album foto, cat si o filmare de nunta. Nu este usor sa gasesti fotograful si cameramanul perfect, dar de aceea Fotolux Galati va sta la dispozitie.

Fotografii si cameramanii din Galati au rolul de a captura momentele oportune pentru a spune povestea nuntii si a invitatilor, pe masura ce evenimentul se desfasoara.

Majoritatea profesionistilor ofera mai multe pachete foto video Galati, astfel ca Fotolux Galati va pune la dispozitie cea mai buna optiune pentru tine. Pachetele de baza de fotografie  include albumul foto digital, 800-1000 fotografii digitale, 2 seturi de DVD Foto.

Un video fara efecte speciale este ideal pentru o nunta de buget redus. Ulterior, pot fi adaugate efecte speciale, muzica, cadre colorate sau poze. Pachetul de baza pentru video include 5 ore de filmare, 2 seturi DVD Video, 1 videoclip.

Fotografierea si filmarea se desfasoara pe toata durata evenimentului si echipa este formata din cel putin un cameraman si un fotograf. Pentru mai multe informati uitati-va in meniul Servici la obtiunea Pachete.

Copyright © 2012-2019 www.photolux.ro - fotograf profesionist Galati // Pagina realizata de www.paginiwww.ro - servicii de web design si web hosting in Braila si Galati.
Sus