Albume foto

Fiecare eveniment poate fi rezumat intr-un album digital profesional personalizat. Putem realiza toata gama de fotobook-uri(albume digitale gen fotocarte), de la albume de buzunar  de mici dimensiuni pana la dimensiunea maxima 30x40cm (inchis).


Albumele pe care le putem oferi:

-         Album piele
-         Album piele ecologica
-         Album coperta foto
-         Album coperta foto impaturita

Albumele din piele sau piele ecologica pot avea inserate 1,2 sau 3 fotografii pe coperta sau pe toata inaltimea ei, pot avea coltare metalice, cusute pe margine, cu prima si ultima pagina din catifea si multe alte optiuni, dupa dorinta clientului.

Pentru noi toate momentele importante din evenimentul la care participam au fost suprinse la cele mai inalte standarte chiar daca cei implicati nici macar nu erau constienti – degetele albite de emotie pe o vericheta, zambetul ascuns a unui copil in preajma parintilor sau schipirea emotionala din ochii celor prezentii intregesc cadrul mirific al povesti suprinse de obiectivul camerei noastre.

Pentru a calatori in timp, va fi suficient sa rasfoiti impreuna filele vietii dintr-un album foto sau filmul botezului bebelusului dvs. si veti retrai momentele emotionante care v-au marcat viata.

Optional se pot face albume foto profesionale cu coperti din piele ecologica sau naturala, catifea sau suprafata printabila.

Cateva exemple de albume realizate

Copyright © 2012-2019 www.photolux.ro - fotograf profesionist Galati // Pagina realizata de www.paginiwww.ro - servicii de web design si web hosting in Braila si Galati.
Sus